ADPD GARRAF al dia

6 març del 2024 Vilanova i la Geltrú

Finalitza el curs de NETEJA POLIVALENT

Un total de 14 persones han finalitzat la formació en neteja polivalent que un any més hem organitzat des de l'entitat. 

Aquesta és la 4rta edició del curs que ha compta amb 4 hores més de formació, en total 40 hores teòrico- pràctiques.

Els alumnes han pogut aprendre sobre l'us del material, les superfícies a netejar, els productos i les tècniques de neteja. Han comptat amb material professional i la possibilitats de fer pràctqiues insitu de mobiliari, banys, ascensors, vidres, etc. 

Amb la col·laboració del Centre Civic del tacó. 


31 de Maig del  2022, Vilanova i la Geltrú

Jornada amb  FUNDACIÓN RANDSTAD, amb qui realitzem un taller en competències transversals i entrevistes personalitzades 

Des de l'ADPD GARRAF, vam tenir el plaer de rebre una vegada més a Fundación Randstad amb qui portem col·laborant des del 2019. Després de les restriccions i el temps de pandèmia, hem pogut reprendre la  col·laboració presencial per tornar a organitzar una jornada formativa i participativa amb els usuaris del nostre servei sociolaboral.

Les tècniques orientadores de Fundación Randstad van oferir un taller formatiu  en competències transversals per ajudar-nos a identifica-les, reconèixer-les i saber-les mostrar i  defensar en els processos de selecció.

A més a més, els participants a la jornada, van donar-se d'alta al seu portal d'ocupació i van poder fer entrevistes presencials amb les orientadores.

L'objectiu d'aquesta jornada és poder augmentar les opcions laborals dels nostres usuaris, millorar la seva ocupabilitat, poder practicar una entrevista personal i sobretot, mantenir-se actius i motivats davant un procés de cerca de feina. 

29 d'Abril del 2022, Vilanova i la Geltrú

PARTICIPACIÓ EN L'ACTIVITAT APRENENTATGE SERVEI A L'IES LLUCH I RAFECAS DE VILANOVA I LA GELTRÚ

Els dies 27 i 28 d'Abril l'ADPD GARRAF va realitzar un seguit d'activitats presencials a l'IES Lluch i Rafecas amb els alumnes de 3er d'ESO, en el marc de l'activitat d'APRENENTATGE SERVEI.

El principal objectiu d'aquest projecte és apropar als joves a les entitats socials, especialment aquelles ubicades al seu territori (ciutat o comarca); perquè puguin conèixer de primera mà què és una entitat social, què fem i en què treballem. Així com també participar-hi des d'una posició activa i vivencial.

l'ADPD GARRAF va realitzar un seguit d'activitats amb l'objectiu d'apropar els alumnes al concepte de la discapacitat,  trencant vells estigmes, etiquetes i canviar la mirada cap a aquest col·lectiu. 

Es van realitzar activitats a l'aula: treball sobre casos reals, entrevistes i documentals; creant un projecte propi per a millorar l'accessibilitat a Vilanova i la Geltrú i també una activitat vivencial al carrer on els alumnes es van posar a la pell de persones amb mobilitat reduïda o limitacions en vista i oïda. 

19 de novembre del 2021, Vilanova i la Geltrú

CELEBRACIÓ DE L'ASSEMBLEA GENERAL 

El passat divendres 19 de Novembre va tenir lloc l'Assemblea General Ordinària de la nostra Associació a les instal·lacions de l'IMET a Vilanova i la Geltrú.

Dels temes tractats, cal destacar la signatura del conveni amb Consell Comarcal del Garraf (CCG) del 2020 i la previsió per a la signatura d'enguany. També es van mostrar les dades obtingudes en matèria d'objectius assolits en nombre d'insercions i ofertes de feina gestionades. 

També es va posar sobre la taula l'interès i la necessitat de reactivar formacions de manera presencials, el qual l'entitat es compromet sempre i quant quedin emmarcades dins de la normativa vigent en matèria de seguretat sanitària per COVID-19

L'acte va concorre amb total normalitat i es van aprovar per unanimitat tots els punts de l'ordre del dia establert.  

15 de novembre del 2021, Vilanova i la Geltrú

NOU SERVEI PER A MILLORAR L'AUTONOMIA EN LA CERCA DE FEINA

A partir del dimecres 17 de novembre del 2021, l'ADPD GARRAF obrirà un espai per a poder ajudar a totes les persones sòcies i usuàries del Servei Laboral i del Programa Incorpora

Aquest espai té com objectiu l'acomp'anyament i l'assessorament per a poder tenir activats i actualitzats els diferents portals d'ocupació. 

Tenir les dades ben introduides, el nostre perfil professional clar i el CV actualitzat, és clau per a iniciar una cerca de feina eficaç. 

A més a més, també tenim l'objectiu de millorar les competències i l'autonomia dels usuàris en l'ús d'aquestes eines. 

25 d'octubre, 2021, Vilanova i la Geltrú. 

TROBADA AMB LA PRESIDENTA DEL CCG

El president de l'ADPD GARRAF, Francisco Borrega, acompanyat de l'equip de tècnciques del Servei d'Orientació Laboral,  es van  reunir amb la Presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Mònica Gallardo, per explicar-li de primera mà el nostre projecte d'Inserció Laboral així com traslladar-li la importància i l'impacte que  aquest servei està tenint  a la comarca. 

D'entre molts temes tractats destaquem la voluntat per ambdues parts de seguir col·laborant en el Marc del Pacte per a l'Ocupació, que permet a l'entitat continuar oferint un servei proper, de qualitat i professionalitzat. 

 També, destacar, la importància  de continuar treballant per vincular empreses del territori i afavorir les oportunitats laborals dins de comarca. 

19 d'octubre del 2021, Vilanova i la Geltrú.

Iniciem la formació d'Auxiliar de Serveis, amb la col·laboració de A&V Lex Advocats qui impartirà els mòduls formatius. 

Aquesta formació pretén donar resposta a la demanda actual de perfils relacionats amb la consergeria i el control d'accessos des d'una perspectiva més polivalent; oferint formació específica en l'atenció al client, presencial i telefònica,  resolució de conflictes, incidències i estratègies de comunicació. 

Des de l'entitat continuem treballant per poder oferir diferents formacions específiques en sectors professionals.