ADPD GARRAF al dia

19 de novembre del 2021, Vilanova i la Geltrú

El passat divendres 19 de Novembre va tenir lloc l'Assemblea General Ordinària de la nostra Associació a les instal·lacions de l'IMET a Vilanova i la Geltrú.

Dels temes tractats, cal destacar la signatura del conveni amb Consell Comarcal del Garraf (CCG) del 2020 i la previsió per a la signatura d'enguany. També es van mostrar les dades obtingudes en matèria d'objectius assolits en nombre d'insercions i ofertes de feina gestionades.

També es va posar sobre la taula l'interès i la necessitat de reactivar formacions de manera presencials, el qual l'entitat es compromet sempre i quant quedin emmarcades dins de la normativa vigent en matèria de seguretat sanitària per COVID-19

L'acte va concorre amb total normalitat i es van aprovar per unanimitat tots els punts de l'ordre del dia establert.

15 de novembre del 2021, Vilanova i la Geltrú

A partir del dimecres 17 de novembre del 2021, l'ADPD GARRAF obrirà un espai per a poder ajudar a totes les persones sòcies i usuàries del Servei Laboral i del Programa Incorpora.

Aquest espai té com objectiu l'acomp'anyament i l'assessorament per a poder tenir activats i actualitzats els diferents portals d'ocupació.

Tenir les dades ben introduides, el nostre perfil professional clar i el CV actualitzat, és clau per a iniciar una cerca de feina eficaç.

A més a més, també tenim l'objectiu de millorar les competències i l'autonomia dels usuàris en l'ús d'aquestes eines.

25 d'octubre, 2021, Vilanova i la Geltrú.

El president de l'ADPD GARRAF, Francisco Borrega, acompanyat de l'equip de tècnciques del Servei d'Orientació Laboral, es van reunir amb la Presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Mònica Gallardo, per explicar-li de primera mà el nostre projecte d'Inserció Laboral així com traslladar-li la importància i l'impacte que aquest servei està tenint a la comarca.

D'entre molts temes tractats destaquem la voluntat per ambdues parts de seguir col·laborant en el Marc del Pacte per a l'Ocupació, que permet a l'entitat continuar oferint un servei proper, de qualitat i professionalitzat.

També, destacar, la importància de continuar treballant per vincular empreses del territori i afavorir les oportunitats laborals dins de comarca.

19 d'octubre del 2021, Vilanova i la Geltrú.

Iniciem la formació d'Auxiliar de Serveis, amb la col·laboració de A&V Lex Advocats qui impartirà els mòduls formatius.

Aquesta formació pretén donar resposta a la demanda actual de perfils relacionats amb la consergeria i el control d'accessos des d'una perspectiva més polivalent; oferint formació específica en l'atenció al client, presencial i telefònica, resolució de conflictes, incidències i estratègies de comunicació.

Des de l'entitat continuem treballant per poder oferir diferents formacions específiques en sectors professionals.