coneix l'entitat

Projecte Margalló

El Projecte Margalló va ser el 1er programa d'Inserció Laboral amb el que va començar a treballar la nostra entitat. 

Amb l'arribada del Programa Incorpora, el projecte Margalló s'ha convertit en un programa d'assessorament i orientació prelaboral: És el primer recurs d'entrada a l'entitat a partir del qual assessorem  i valorem l'itinerari sociolaboral a seguir. 

En el Marc del Projecte Margalló, la nostra entitat també gestiona les diferents propostes formatives: cursos, tallers i xerrades; 

L'equip

La Laia i la Mireia són les dues tècniques dels Programes d'Orientació i Inserció Laboral. (Programa Incorpora)

La Mireia realitza l'acollida als beneficiaris del servei i ella serà la persona que t'acompanyarà en el teu procés d'inserció.

La Laia és la Prospectora d'Empreses. Està en constant contacte amb les empreses del territori i amb les ofertes de feina. Ella  et farà arribar les ofertes que s'ajustin al  teu perfil.

La Junta

Actualment la Junta està formada per a 6 persones que ocupen diferents càrrecs i vetllen pel bon funcionament de l'entitat.

Francisco Borrega és el president de l'entitat des de l'any 2015.

Amb ell l'acompanyen la vicepresidenta, la secretària, el tresorer i 2 vocals. 

Què fem | Memòria (infografia) 2022

IMPÚLS

Durant la pandèmia i el confinament arrel del COVID-19, el servei d'inserció laboral va continuar treballant en modalitat de teletreball. 

Els seguiments i les tutories no es van poder fer presencials i per tant, la comunicació amb els usuaris del servei va ser telefònica, per WhatsApp o correu electrònic.

Una de les iniciatives de l'entitat va ser crear IMPULS un canal  de Youtube, obert a tothom, de fàcil accés i gratuït, que permetés compartir tips i consells per a la cerca de feina.

Una manera de fer més accessible la informació i continuar oferint un servei proper als usuaris.